helvetesangest.blogg.se

Livet är perfekt... Om det inte vore för att jag lider av extrem ångest och panikångest som fullkomligt förstör mig... :'( Varför jag?? Whyyyyyyy????

2013-06-29

Publicerad 2013-06-29 12:26:57 i Allmänt,

Det har varit ganska okej nu ett tag. Små-ångest lite då och då, men helt hanterbart. Samma är det nu. Det började igår, och vad var det som utlöste det ? Jo en "fysisk åkomma" såklart. SOM ALLTID !! 
 
Plötsligt när jag kliar mig i huvudet/pannan känner jag att jag har jätteont på ett ställe. Det känns som världens bula fast det ÄR ingen bula, bara känslan. Trycker man så ömmar det skitmycket och området är kanske drygt 1 x 1 cm. Den förnuftiga sidan av mig säger att det kanske är ett bett (fast det kliar inte) eller en liten bula från att jag stött i huvet i nånting. Men jag har inget minne av att jag slagit i huvudet, det är det som är hela grejen. Hade jag slagit i huvet hade jag inte varit det minsta orolig. Bulor har jag haft massor, men denna gång så HAR JAG INTE slagit i någonting. Så nu har jag ont utan att jag gjort något.
 
Den andra sidan av mig (nej, jag är inte schizofren) säger att det är en tumör som gör ont, eller kanske ett aneurysm som håller på att gå sönder :( Känner paniken smyga sig på och kan inget göra. Tog en Atarax 25 mg för ½ tim sen. Hoppas det räcker. 
 
Jag har ju tidigare gått i KBT men som det är nu så känner jag att jag typ vet allt som kommer sägas om jag börjar igen. Jag ska "lära mig tänka rätt" och det är tex att i detta fall så ska jag inte tänka på det onda överhuvudtaget, och istället fokusera på allt positivt. Men det är där som det felar... spelar ingen roll hur mycket jag NU försöker tänka på att det är något ofarligt, tanken och rädslan att det ska vara något farligt tar över med 110%. Jag KAN INTE tänka på ett annat vis. Ataraxen kan hjälpa mig att dämpa ångesten, men tankarna och oron finns alltid kvar. Den kan ingen ta bort.
 
Helvetes jävla skit. Ångest 4-5 nu ungefär.

Ett litet hej...

Publicerad 2013-06-13 14:18:18 i Allmänt,

Nu var det längesedan jag skrev, men då ska ni veta att det bara är positiva nyheter :)
 
Samma dag som vi for till Paris var ångesten som bortblåst. Helt sjukt !!! Mådde helt normalt, minns inte när jag gjorde det sist. Värken i benet och resten av kroppen var borta, och jag har inte ens tagit Atarax, utan bara mina gamla vanliga Sertralin 125 mg dagligen.
 
Så på nästan 1 månad har jag inte haft någon ångestattack eller mystiska smärtor. KAN det tom vara så att ångesten skapade min benvärk?? Låter ju helt galet, men i samma stund som ångesten försvann så försvann även min kroppsvärk. Parisresan var fantatisk med ett fantastiskt mående.
 
Idag har jag pyttelite ångest, men det är för att jag är stressad. Har kommit på att stressen utlöser det mesta. Ska ju resa till Varberg i morgon, och bli borta 1 v. Jag blir alltis sur och irriterad när jag stressar, och sån är jag nu. Inte så att jag tar nå tabletter eller nått som tur är.
 
Jag ska skriva ett mer ingående inlägg om min ångest vs ickeångest, men inte när jag känner tidspress som jag gör nu, utan i lugn och ro en annan dag ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela