helvetesangest.blogg.se

Livet är perfekt... Om det inte vore för att jag lider av extrem ångest och panikångest som fullkomligt förstör mig... :'( Varför jag?? Whyyyyyyy????

2014-04-21

Publicerad 2014-04-21 19:22:00 i Allmänt,

Hej...ni få som läser här inne. Glöm inte att det är ett BRA tecken när jag inte bloggar här :) Jag har *peppar peppar* inte haft några panikattacker på ett bra tag. Inga Sobril heller. Såå skönt. Alltså ångestfri, näe det kan jag inte påstå, men väldigt låg ångest, som jag faktiskt kan hantera.
 
Jag är ju med i en internetstudie. Självhjälp mot hälsoångest. KBT via nätet. Tja, vad ska jag säga. Har fått hem massor med jättebra material, och jag fyller i mina uppgifter varje vecka på nätet, men eftersom jag inte mår sjukt dåligt just nu så intresserar jag mig inte så mycket för det som jag borde göra. Men men, jag har ju fått chansen i och med denna studie så jag ska fortsätta i alla fall.
 
Jag var hos terapeuten på VC förra veckan, och ska dit i morgon igen. Har fått tider nu så jag ska gå varje vecka. Det känns så himla bra att gå dit, men jag måste fortfarande gnälla över att det är alldeles för kort tid, 45 min per gång. Hinner INGENTING !!! 
 
Håll tummarna för mig nu att jag inte behöver blogga på den här bloggen på lääääänge :)
 
Ångest mellan 1-4 dagligen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela