helvetesangest.blogg.se

Livet är perfekt... Om det inte vore för att jag lider av extrem ångest och panikångest som fullkomligt förstör mig... :'( Varför jag?? Whyyyyyyy????

Ingen hudcancer

Publicerad 2013-09-17 21:15:58 i Allmänt,

Ja det var vad läkaren sa idag när jag var där och visade upp mina prickar som oroat mig. Kände en liten lättnad, men som vanligt en fortsatt oro över att han kanske inte kollat ordentligt. Ändå kom ångesten som ett brev på posten nu under eftermiddagen. Har tgit en Atarax. Uscha, mår inge vidare nu. Troligen beror det också på att vi inväntar svar från lillasyster. Om några dagar får vi reda på om knölen dom hittat är cancer. Då kommer min värld rasa samman. Eller så blir det en stor tyngd som lättar från mina axlar. Jag hoppas på det sista.
 
Ångest ca 5

2013-09-15

Publicerad 2013-09-15 19:56:27 i Allmänt,

Vaknade med en ångestattack i morse vid 8.30. Mindre roligt. Hade lite ont i armen och fick värsta katastroftankarna. Fick börja dagen med en Atarax, men där har det stannat. Har inte tagit nått mer. Är så himla rädd att jag ska dö :´( Och så börjar jag gruva mig inför tisdag, då jag ska kolla upp födelsemärken på vc. Usch, då ska man få sitt cancerbesked också... VILL INTE VILL INTE VILL INTE !!!!!!!!!!!!!!!!
 
Ångest ca 5 hela dagen...

2013-09-14

Publicerad 2013-09-14 09:46:55 i Allmänt,

Det blev ytterligare en Atarax igår och faktiskt tog jag en Sobril 5 mg också. Fattar inte !! Orkar inte !!! Och igår var det inte hudcancern som spökade (inte mer än vanligt iaf) utan en känning jag har i höger arm. Det liksom spänner/ömmar i muskeln, påovansidan. Väldigt ytligt. Googlar och hittar en sida om en tjej som hade en tumör i hjärnan, och hennes symtom var ont i armen. Jaha, då har man hjärntumör också. Eller är det ALS'en som ger sig till känna? Hur ska man veta? Till skillnad från "vanliga" människor så KAN JAG INTE SLÄPPA DETTA !!! Hur ska jag gå vidare nu? Kräva undersökningar? Vill jag veta resultatet? Jag VET ju redan!!!
 
Somnade tillslut på soffan igår. Har sovit bra hela natten, vaknade för en timme sen. Känner efter på en gång. Känner inte min egen puls. Är jag död? Spänningen finns kvar i högerarmen, tycker att min puls känns svag. Hudcancerprickarna sitter där dom sitter... FAN HELVETES JÄVLA SKIT !!!
 
Varför ska jag drabbas? Jag klarar inte av beseked att jag har en dödlig sjukdom. Ska jag bara gå här hemma och vänta? Vänta på att jag ska bli så allvarligt sjuk att jag ramlar ihop? Kan man bromsa/mota döden? 
 
Ångesten som dessa tankar medför är olidlig. Ska snart ta dagens första Atarax... FAAAAAAAAAAAN :(
 
Ångest ca 5 just nu... (lär säkert bli ännu värre)

2013-09-12

Publicerad 2013-09-12 14:06:20 i Allmänt,

Har haft ångest mer eller mindre 2 veckor nu... inte så jag "tappat kontrollen" och tagit Sobril, nej dom har jag inte rört, men däremot har det blivit Atarax i princip varje dag. Min stora oro och det som framkallar ångesten denna gång är HUDCANCER !! Jag är helt övertygad om att jag har det !!! Jag har några prickar som ser fula ut, och nu har jag även fått några nya som jag inte sett förut :( Och jag har ju faktiskt solat som en dåre i flera år !! När jag var yngre var det pressa solarie som gällde. Det slutade jag med tack och lov (solariebränna är inte ens snyggt!!!)  men sen de sista åren när vi varit utomlands har jag tokpressat !! :( Jag har en liten prick på näsan som oroar mig. Den har inte funnit där förut :( Och när jag googlar så uppträder hudcancer oftast i ansiktet först. 
 
Såklart har jag hudcancer !! FAAAAAAAAAAAAAN, är så jävla rädd. Men idag gjorde jag slag i saken och ringde VC och bokade en tid för kontroll av prickarna. Så på tisdag ska jag få min dödsdom. Känns förjävligt, men jag måste våga ta mig dit. Fy fan vad hemskt det kommer bli. En doktor som kommer kolla upp alla prickar och troligen tala om för mig att en efter en är utvecklad hudcancer som redan spridit sig och inte går att bota.
 
Tack för Ataraxen som tar udden av den vidriga, hemska ångesten... men ändå ligger den där och lurar och kryper i kroppen... jag hatar dig ÅNGEST !! Men nu känns min ångest befogad. Nu är det inte så att den kommer från "ingenstans". Nu kommer den från min vetskap om att jag kommer dö i hudcancer. HELVETE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Ångest ca 6-7... :´(

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela