helvetesangest.blogg.se

Livet är perfekt... Om det inte vore för att jag lider av extrem ångest och panikångest som fullkomligt förstör mig... :'( Varför jag?? Whyyyyyyy????

Nyårsafton 2013

Publicerad 2013-12-31 15:55:39 i Allmänt,

Har mått ganska okej sista tiden. Inga panikattacker, bara en jag lyckats "hejda" någorlunda... Kanske är det min ökade Sertralindos till 200 mg som hjälper? Jag hoppas det... Men det är ju fortfarande så att det inte är ångesten i sig som är det största problemet. Eller jo...det är det väl, men hur ska jag förklara... jag får ju inte bara ångest hipp som happ liksom... det är ju när jag får ett fysiskt symptom. Sen några dagar tillbaka har jag ont i mitt högra långfinger. I översta leden. Känns som en stukning, men jag VET att jag inte har gjort någonting. Självklart komemr katastroftankarna om att det är als eller något annat farligt. Ont i en led...varför ? Har ju inte gjort något. 
 
*Peppar peppar* så har jag inte haft direkt värk i armarna som jag brukar ha. Nu är det fingret... FAN att det alltid ska vara nått. 
 
Jag har inte tagit vare sig Atarax eller Sobril sen jag bloggade sist, och det känns bra iaf. Idag har jag lite ångest. Funderade på en Atarax men jag ska försöka klara dagen/kvällen utan. Fingret som ställer till det. 
 
Hoppas och önskar så innerligt att vi får en mysig nyårsafton, och att 2014 ska bli det år som jag får må riktigt, riktigt bra. För rent ångestmässigt har 2013 varit ett riktigt helvetes jävla skitår med den värsta ångesten någonsin. 2014 SKA jag mår bra !!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela