helvetesangest.blogg.se

Livet är perfekt... Om det inte vore för att jag lider av extrem ångest och panikångest som fullkomligt förstör mig... :'( Varför jag?? Whyyyyyyy????

Så var det dax igen...

Publicerad 2013-07-22 18:32:47 i Allmänt,

Det började igår...eller egentligen i fredags. Fick en panikattack efter att ha kliat sönder ett litet födelsemärke. Vips så var jag övertygad om att jag har hudcancer, och det kan jag faktiskt inte riktigt släppa än. Jag har en prick som jag är orolig för. Asså den har inte vuxit, ändrat form eller nått, men jag tycker den ser farlig ut, och sen sitter på sidan av magen. Måste boka tid hos VC för att få alla prickar kollade. 
 
Igår var det en "sådär-dag". Ångest 3-4 ungefär. Tog en Atarax. Inget annat. Idag kändes det något värre. Har varit och badat med barnen, men inte kunnat "bli fri" ångesten trots att jag försökt att koncentrera mig på annat och "tänka bort" det. Tog en Atarax innan jag for, och har nyss tagit en till. Sammanlagt 50 mg idag...
 
Funderar på att ta 5 mg Sobril också. Är så himla uppstressad och orolig, egentligen helt utan anledning. Försöker tänkta realistist vad det gäler hudcancer, så jag tror inte att det är det som spökar. Känns som jag har "bara-ångest-för-inget-speciellt". 
 
Varför jag funderar på att ta 5 mg Sobril ? Jo, för att jag kommer aldrig tillåta mig att må så dåligt som jag gjorde sist. Är så rädd att jag ska få samma hemska mega-fet-ångest, och det vill jag aldrig uppleva igen. Jag vill hålla ångesten i schack. Någorlunda iallafall.
 
Håll nu tummarna att det inte blir värre... VILL JU BARA VARA FRISK OCH MÅ BRA !!!!! Min enda önskan i världen.
 
Ångest 5-6 nu ungefär...

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela